Mimoza Shkodra Mu Ma Le Fajin - Mu Ma Le Fajin; Artist Mimoza Shkodra; AlMu Ma Le Fajin; Licensed to Youby ONIMA (on behalf of Ragusa) Show more Show less. LoadingAdverti.t Teksti dheklipi i kenges Mu Ma Le Fajin nga Mimoza Shkodra. Vizitoni portalin TeksteShqip per me shume tekste dhe klipe shqiptare. Translation of 'Mu ma le fajin' by Mimoza Shkodra from Albanian to English Feti Peraj - Kolazh (Hajde luj qyqek, Ani mori nuse, Moj shami e kuqe) (Official 4K) - Duration: 6:06. TV Blue S Music 11,306 views Mimoza Shkodra Mu Ma Le Fajin.

 • Mimoza Shkodra - Mu ma le fajin

  Mimoza Shkodra - Mu ma le fajin

  Upload date: 23-11-2018
 • Seldi ft Mimoza Shkodra - Sa Kujtime (Official Video)

  Seldi ft Mimoza Shkodra - Sa Kujtime (Official)

  Upload date: 15-11-2018
 • Mimoza Shkodra - Burrat nuk jane si ti (Official Video)

  Mimoza Shkodra - Burrat nuk jane si ti (Official)

  Upload date: 25-01-2012
 • Mimoza Shkodra - Kafe e llokum (Gezuar 2018)

  Mimoza Shkodra - Kafe e llo(Gezuar 2018)

  Upload date: 21-11-2017
 • Mimoza Shkodra - Kujtoje tonen dashuri

  Mimoza Shkodra - Kujtoje tonen dashuri

  Upload date: 25-07-2013
 • Bruno ft. Flori - Ja ke bo vetes

  Bruno ft. Flori - Ja ke bo vetes

  Upload date: 28-11-2018
 • Ervin Gonxhi ft. Mimoza Shkodra - Tallava

  Ervin Gonxhi ft. Mimoza Shkodra - Tallava

  Upload date: 16-01-2019
 • Mimoza Shkodra - Pa Ndjenja ( Gezuar 2018 ) Eurolindi & Etc

  Mimoza Shkodra - Pa Ndjenja ( Gezuar 2018 ) Eurolindi & Etc

  Upload date: 16-12-2017
 • Irkenc Hyka ft Mimoza Shkodra - Valla - Live Reaction

  Irkenc Hyka ft Mimoza Shkodra - Valla - Live Reaction

  Upload date: 09-02-2019
 • Mimoza Shkodra - Dy pika Dashuri

  Mimoza Shkodra - Dy pika Dashuri

  Upload date: 25-07-2013